Најава за член

Здраво пак, пријателе. Најави се за да започнеме
Задолжително поле
Задолжително поле

Facebook

Регистрација за член

Подготвени да ги добиете најдобрите понуди? Ајде да започнеме!

Ресетирање лозинка

Ја заборавивте лозинката? Без гајле ќе се справиме со тоа
 • Емаил
 • Претплати се

  Внесете го Вашето име и е-маил адреса за да ги добивате најдобрите понуди и попусти, како и наградни игри!

  80% попуст на домени .c0m.mk, .g0v.mk и .0rg.mk

  За само 80 денари имајте ваш личен домен, за маркетизирање на пазарот

  80ден. Купи Сега
   • Вредност400 ден.
   • Попуст80%
   • Заштеда320 ден.
  • Време преостанато
  • Купени: 1/∞
   • Сподели:
  Со купонот добивате

  • домен c0m.mk, 0rg.mk, или g0v.mk
  • бесплатна DNS менаџер алатка
  • бесплатна E-mail forwarder алатка
  • заштита на идентитет ( во согласност со Правилата на користење на сервисот)

   

  Детален опис на купонот

  Редовните цени се движат до 400 денари, а вие за само 80 денари добивате домен, со кој можете да се маркетизирате на пазарот

   

  Правила

  • Купонот може да се купи и да се даде како подарок
  • Купонот мора задолжително да се испрати на [email protected]
  • Купонот може да се комбинира со купонот за веб хостинг тука

  Мапа

  Снабдувач: БМГ Универзум ДООЕЛ

  Град: Скопје

  Локација: Виктор Иго 6А

  Телефон: 078-201-377

  Работно време: Понеделник - Петок 11:00 до 17:00
  и Понеделник - Петок 24/7 (важи само за меил)

  e-mail: support@bmguniverse.com

  WEB страна
  Facebook страна

  Слични понуди