Најава за член

Здраво пак, пријателе. Најави се за да започнеме
Задолжително поле
Задолжително поле

Facebook

Регистрација за член

Подготвени да ги добиете најдобрите понуди? Ајде да започнеме!

Ресетирање лозинка

Ја заборавивте лозинката? Без гајле ќе се справиме со тоа
 • Емаил
 • Претплати се

  Внесете го Вашето име и е-маил адреса за да ги добивате најдобрите понуди и попусти, како и наградни игри!

  Како да купите?

  Изберете патување, велнес, спа и фитнес, кулинарски, културни и спортски манифестации, театарски претстави, концерти, курсеви за странски јазици и школување. Секој ден подготвуваме атрактивен прифатлив спектар на производи и услуги на попуст и до 90%.

  Сите цени се со вклучен ДДВ.

  Начин на купување

  Купување се одвива во неколку фази:

  Во првата фаза одбирате производ што сакате да го купите.

  Во втората фаза притискате на копчето Купи сега

  Во третата фаза може да се менува количината. И со притискање на копчето Понатаму oдите на следната фаза за потврдување

  Во четвртата фаза имате преглед на нарачката, која можете да ја промените со притискање на копчето Назад или да продолжите кон плаќање со притискање на копчето Плати

  Петта фаза - Плаќање кое се врши преку Halkbank, со впишување на Вашите информации од Вашата картичка.

  По петата фаза доаѓате до порака, дали вашата трансакција е одобрена или одбиена.

  Доколку трансакцијата е одбиена, Ви се нуди можност да ја повторите нарачката.

  А доколку транскацијата е успешна, може веднаш да ги видите вашите купони.

  Плаќање

  Плаќањето на порталот МКупон е сосема безбедно, бидејќи одговара на највисоките стандарди на заштита. За потребите за работа со картички се користи 128-бит SSL сертификат издаден од овластена организација. Авторизација на кредитната картичка се врши во реално време со непосредна проверка на податоците на банката. Деталите на картичката не се чуваат на серверот на операторот “www.mkupon.com.mk” . Покрај плаќање со кредитни картички, нудиме можност и за плаќање со уплатница.

  Инструкции за плаќање со уплатница

  Почитувани Корисници, со цел да Ви обезбедиме пофлексибилно плаќање, имате можност да ја платите понудата преку уплатница во банка со пополнување на ПП 10 образец.

  На една уплатница може да платите за повеќе купони/ваучери. По извршената уплата, Ве молиме информирајте нé преку е-mail на info@mkupon.com.mk за да го евидентираме Вашето плаќање.

  Потребни ни се:

  1. Вашето Име и Презиме
  2. Kорисничко име на Вашиот профил на "Мкупон"
  3. За која понуда сте уплатиле
  4. Сумата која сте ја уплатиле.

  Напомена: Вообично е потребен 1 ден за да се изврши преносот на пари. Доколку уплатите наутро, парите ќе стигнат после 15:00 часот. Затоа Ве молиме за трпеливост. Доколку многу ви се брза за зделката, ќе треба да наведете 1 во НАЧИН на уплатницата. Потребно е да ни испратите слика од уплатницата или скенирана копија по e-mail, тогаш веднаш ви го испраќаме купонот/ваучерот.

  Користење на купоните

  Корисникот може да го користи купонот веднаш штом провајдерот има "on-line" пристап до информации за купонот.