Најава за член

Здраво пак, пријателе. Најави се за да започнеме
Задолжително поле
Задолжително поле

Facebook

Регистрација за член

Подготвени да ги добиете најдобрите понуди? Ајде да започнеме!

Ресетирање лозинка

Ја заборавивте лозинката? Без гајле ќе се справиме со тоа
 • Емаил
 • Претплати се

  Внесете го Вашето име и е-маил адреса за да ги добивате најдобрите понуди и попусти, како и наградни игри!

  ЧПП

  За да го најдете Вашиот купон, пријавете се во "Логин" делот. Потоа одете во "Профил" секцијата, која се наоѓа во горниот десен агол од порталот и изберете го менито "Купони" од левата страна.
  Откако ќе го купите купонот, на Вашата емаил адреса ќе добиете емаил со потврда и детали за нарачката. Потребно е да го испечатите купонот и да го понесете со себе кај трговецот.
  Доколку во рок од неколку минути (10 минути) не добиете потврден емаил, Ве молиме да нé контактирате на info@mkupon.com.mk со е-маил адреса од која сте се регистрирале на нашиот портал, и накратко да ни го опишете проблемот.
  Може да го прочитате упатството "Како да купите?" или да нé контактирате на info@mkupon.com.mk
  Може. Во потврдниот email од нарачката ќе ги добиете референтните броеви на сите купони.
  Да. Налогот за плаќање ќе се реализира од Вашата банкарска сметка. Во овој случај ќе Ви биде издадена фактура.
  Во таков случај, купонот е резервиран и неговиот статус се менува. Корисникот не мора ништо да прави при неуспешна трансакција. Купонот автоматски се брише по истекот на понудата.

  Сеуште имате прашања?